combats personals

En un racó de l’exposició Quadrilàter trobareu uns petits combats molt personals: un parell de quadres que representen dues figures dins dos rings diferents i que vaig realitzar amb papers reciclats de les caixes de documentació vària que guardava la meva àvia i que després de la seva mort vaig decidir guardar.
Treballar amb papers reciclats de la història familiar és una manera de preservar la memòria d’unes vides que no només són part de la nostra sinó que en són l’arrel mateixa. Tenen com a títol Combat personal 1 i Combat personal 2 i són un petit homenatge a les lluites vitals dels dos personatges que hi apareixen, els meus avis paterns:
Concepció Serrat Serrat i Andreu Rabal Cambra

En un rincón de la exposición Cuadrilátero podréis ver unos pequeños combates muy personales : un par de cuadros que representan dos figuras en dos rings diferentes y que realicé con papeles reciclados de las cajas de documentación que guardaba mi abuela y que tras su muerte decidí guardar.
Trabajar con papeles reciclados de la historia familiar es una forma de preservar la memoria de unas vidas que no sólo son parte de nuestra sino que son la raíz misma. Tienen como título Combate personal 1 y Combate personal 2 y son un pequeño homenaje a las luchas vitales de los dos personajes que aparecen, mis abuelos paternos:
Concepción Serrat Serrat y Andreu Rabal Cambra